Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Eindhoven Airport een vliegveld met mogelijkheden

Geplaatst op 2 december 2014

Vliegveld Eindhoven is de afgelopen jaren enorm gegroeid en kan worden bestempeld als de tweede luchthaven van Nederland. Vanaf vliegveld Eindhoven kan er gevlogen worden naar ruim 60 bestemmingen in Europa.  Men verwerkt jaarlijks ruim 3 miljoen passagiers en streeft naar 5,5 miljoen passagiers in 2020. Gaat u op wintersport of zomervakantie of maakt u een stedentrip of heeft u een zakelijke reis? Vanaf Eindhoven Airport kunt u voordelig vliegen naar uw favoriete bestemming.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Wizz Air, Transavia, Ryanair en Correndon zijn gevestigd op Eindhoven Airport. Deze maatschappijen staan bekend om zeer scherpe ticketprijzen. Tevens zijn de luchtvaartmaatschappijen JetairFly, Onurair en ArkeFly gevestigd op Eindhoven Airport met een zeer uitgebreid bestemmingspakket. Op de luchthaven zelf hoeft u zich niet te vervelen. Er zijn namelijk vele winkels, reisbureaus, servicebalies en horecagelegenheden gevestigd op de luchthaven. Bekende namen zoals Albert Heijn, Starbucks, GWK Travelex enTulip Inn zult u vinden op de luchthaven. U kunt uitgebreid lunchen of dineren in het Upstairs restaurant van Eindhoven Airport. De naam zegt het al, dit restaurant/bar is gevestigd op de eerste verdieping met een prachtig uitzicht over het vliegveld.

Vliegveld Eindhoven is eenvoudig te bereiken vanuit verschillende snelwegen. De luchthaven is gelegen bij het vervoersknooppunt in Zuidoost-Brabant. U kunt met het openbaar met verschillende busdiensten naar de luchthaven. Bent u met de auto dan kunt u eenvoudig parkeren op de parkeerterrein van de luchthaven. Deze parkeerterrein zijn op loopafstand en op korte afstand van de luchthaven gelegen. Hier zal u gebracht worden met een gratis shuttle service. Hoe verder het parkeerterrein van de luchthaven is gelegen, hoe goedkoper de tarieven zijn. Niet alleen op de parkeerterreinen van vliegveld Eindhoven kunt u parkeren maar ook bij concurrerende parkeeraanbieders die rondom het vliegveld zijn gelegen. U kunt alle parkeeraanbieders en mogelijkheden uitgebreid hier vergelijken. Het loont om de verschillende parkeermogelijkheden uitgebreid te vergelijken. U kunt hierdoor namelijk eenvoudig geld besparen wat natuurlijk altijd mooi is meegenomen!