Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Meer bestemmingen dan ooit vanuit Eindhoven

Geplaatst op 9 juni 2016

Eindhoven Airport zit in de lift. Het aantal passagiers dat in 2015 via de luchthaven vloog is 4,3 miljoen. Een stijging van 10% ten opzichte van een jaar eerder. Ter vergelijking, in 2005 vlogen ‘slechts’ 946.000 reizigers via Eindhoven Airport. In 10 jaar tijd bijna 4,5 keer zo veel reizigers. Raar? Nee, totaal niet. Het aantal bestemmingen blijft groeien, waardoor steeds meer reizigers voor Eindhoven kiezen.

Bijna geen plek in Europa is tegenwoordig onbereikbaar vanuit Eindhoven. Met bekende aanbieders van lijndiensten zoals WizzAir, Ryanair, Transavia en Corendon Airlines worden tegenwoordig 75 bestemmingen in 24 landen aangedaan.

Dus waar u ook heen wil in Europa (én tegenwoordig zelfs een aantal bestemmingen buiten Europa!), Eindhoven Airport is wellicht de beste keuze! Of het nu een stedentrip naar het prachtige Londen is, een bezoek aan uw camping aan de Costa Brava of een zakenreis naar Boedapest, u vindt ongetwijfeld een goede, betaalbare vlucht vanuit Eindhoven Airport naar de bestemming van uw keuze.

De komende jaren staat Eindhoven Airport voor een grote aanpassing. De stijging van het aantal passagiers zorgt voor de noodzaak om de luchthaven uit te breiden. De voorbereidingen hierop zijn inmiddels in volle gang.