Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Op last minute vakantie vanaf Eindhoven

Geplaatst op 2 maart 2021

We leven in rare tijden, maar de kans op vakantie in het buitenland wordt met de dag groter. Als de vaccinatie strategie doorzet, kan het goed zijn dat we in de maanden juli en augustus alweer op reis kunnen en ook via Eindhoven. Toch zijn er een aantal zaken om de gaten te houden wij hebben onze vrienden van www.last-minute-vakanties.nl voor je uitgezocht.

Veilig reizen

De kans is groot dat je in de luchthaven en in het vliegtuig nog wel een mondkapje om moet, deze moet je ook om de 4 uur verversen. Zorg er dus voor dat je er voldoende bij hebt, want op de luchthaven zijn ze erg duur om bij te kopen. Wij adviseren voor een trip van 7 dagen met twee personen,  minimaal 100 mee te nemen.

Houd rekening met beperkingen

Ondanks dat de wereld ook in Europa wat meer open gaat, zal je nog niet alles kunnen. Hou daar rekening mee voordat je op reis gaat. Stel dus je verwachtingen bij, dan kan het alleen maar meevallen. Zo kan het zijn dat er andere regels gelden voor het eten in hotel of dat bepaalde attracties nog gesloten zijn. Dit kun je vaak van tevoren wel opzoeken. Zo kom je niet voor teleurstellingen te staan.

Boek een pakketreis

Onze minister president heeft al aangegeven dat repatrieren van Nederlanders in het buitenland niet gebeurt en dat zal nog wel even zo blijven. Boek daarom een pakketreis, want dan zorgt je reisorganisatie ervoor dat je ook zeker terug komt. Een pakketreis is een pakket van vervoer naar je vakantie, de accommodatie en terug in 1.