Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Parkeren of Taxi naar Eindhoven Airport

Geplaatst op 30 september 2014

Leuk! Je hebt je vakantie weer kunnen boeken naar je favoriete of juist een onbekende spannende bestemming. Je bent al volop bezig om alles goed geregeld te hebben. Dan stuit je op het volgende: hoe kom ik op de luchthaven?

Het makkelijkst is natuurlijk om een taxi te bestellen.

Zo heb je de Schipholtaxi, Eindhovenairport taxi, Rotterdamairport taxi en ga zo maar door. Door zo’n luchthaventaxi te bestellen, ben je gelijk op de plaats van bestemming. Ook geen gevecht met je koffers want je kan ook een busje bestellen waarin iedereen lekker kan zitten en ook de koffers gemakkelijk mee kunnen. Je wordt door jouw bepaalde ophaaltijd opgehaald en bij de vertrekhallen weer afgezet. Geen gezeul met je koffers van hot naar her, want je doet ze thuis in de taxi en bij de vertrekhal gaan ze er weer uit. Deze luchthaventaxi is direct, je hoeft niet op andere passagiers te wachten. Nog een luxe is dat bij aankomst op de luchthaven, de taxi al voor je klaar staat en je meteen naar je huis of hotel toe brengt. Ook hier hoef je niet te wachten op andere passagiers, want de taxi is alleen voor jou en/of je gezin.

Andere mogelijkheid eigen auto.

Een andere mogelijkheid is om met je eigen auto naar de luchthaven toe te rijden. Daar zijn parkeeraanbieders, dat als je bij hun op hun bewaakte parkeerplaats gaat staan, een pendelbusservice hebben om je naar de vertrekhallen toe te brengen. Het vervelende hierbij is dat je je bagage wel 4 keer in je handen hebt en dat je meestal ook op andere passagiers moet wachten. Zeker als je met meerder personen bent en dus ook meer bagage hebt is dit niet prettig. Bij terugkomst zal je ook weer moeten wachten op de andere passagiers met hun bagage, want ze gaan met hetzelfde busje weer naar de parkeerplek toe. Dit kan zal zeer vervelend worden ervaren. Je bent moe van de vlucht, zelf heb je je koffers, maar kan natuurlijk voorkomen dat er van een ander de koffers veel later pas compleet zijn of zelf verdwenen zijn. Extra lange wachttijd, en dat wil je natuurlijk niet als je net terug bent van je geweldige leuke vakantie. Als je dan eindelijk bij je auto bent zal je ook nog naar je bestemming moeten rijden, en tja, als je moe bent…..

Vele aanbieders Parkeren en Taxi

Er zijn vele aanbieders op beide vlakken, die elk hun diensten aanbieden met hun eigen prijzen. Als je het eerlijk wilt vergelijken, zal je bij taxi de prijs in 1 keer hebben, er komen geen kosten meer bij. Zelfs als je met je complete gezin gaat en daardoor 1 busje nodig hebt.

Bij parkeren heb je ook nog te maken met je eigen brandstofkosten, langere wachttijden voordat je bij de vertrekhallen bent en langere wachttijden voordat je bij je eigen auto bent. Ben je met meerder personen die niet in 1 auto kunnen heb je voor alles dubbele kosten, want je zal dan met 2 auto’s moeten gaan rijden.

 

 

Vergelijk het zelf, Parkeren of een luchthaventaxi