Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Steeds meer bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

Geplaatst op 2 december 2019

Eindhoven Airport is na Schiphol de grootste luchthaven van Nederland. De afgelopen jaren is deze luchthaven enorm hard gegroeid, en de verwachting is dat deze de komende jaren alleen nog maar verder gaat groeien. Deze groei betekent ook dat er steeds meer bestemmingen zijn die je vanaf Eindhoven kunt bereiken. Vrijwel elk land in Europa is rechtstreeks te bereiken via de luchthaven in Noord Brabant. Verschillende bestemmingen, verschillende luchtvaartmaatschappijen en vliegen voor een scherpe prijs. Of je nu een rondreis gaat maken of gaat genieten van zonvakantie Op vakantie gaan vanaf Eindhoven was nog nooit zo fijn. Wij vertellen je graag meer over het aanbod van deze luchthaven.

Veel bestemmingen door heel Europa

Er zijn verschillende landen die je direct kunt bereiken vanuit Eindhoven Airport. Zo zijn bekende steden al jaren goed te bereiken, maar ook de wat minder bekende steden staan in directe verbinding met Eindhoven. Zo kun je bijvoorbeeld in Spanje al meer dan 15 bestemmingen rechtstreeks bereiken. In elk land zijn er meerdere vliegvelden waar je op kunt vliegen. Deze vliegvelden zijn niet altijd de grootste vliegvelden van de stad, maar wel vliegvelden in de buurt. Zo vlieg je bij je reis naar Londen naar het vliegveld van Stansted, op ongeveer een uurtje afstand van het centrum van Londen.

Verschillende luchtvaartmaatschappijen

Er zijn steeds meer luchtvaartmaatschappijen die vliegen vanaf de luchthaven van Eindhoven. Enkele bekende maatschappijen die vliegen vanuit het zuiden, zijn Ryanair, Wizzair en Transavia. Elke luchtvaartmaatschappij heeft zijn eigen bestemmingen, er zit weinig overlap tussen de maatschappijen. Wizzair vliegt bijvoorbeeld voornamelijk op bestemmingen in het oosten van Europa, zoals Roemeniƫ, Hongarije en Polen.

Dus als je nog op zoek bent naar een leuke zomervakantie naar Italiƫ, Spanje of een andere leuke bestemming in Europa, bekijk dan snel het aanbod van vliegtickets vanaf Eindhoven Airport. Grote kans dat je hier een directe vlucht kunt boeken naar de bestemming van jouw dromen.