Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Vernieuwde website online

Geplaatst op 16 februari 2014

Achter de schermen zijn wij bezig geweest met het verbeteren en optimaliseren van de website. Voor ons is het belangrijk om de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Wij hebben daarom verschillende verbeteringen en aanpassingen doorgevoerd.

  • Op de homepage is een kaart met daarop alle parkeeraanbieders toegevoegd. Zo kunt in één oogopslag zien waar de parkeeraanbieders zijn gelegen ten opzichte van vliegveld Eindhoven.
  • Om voor u een snelle en juiste keuze te maken hebben wij een geautomatiseerde top 3 ingevoegd op de homepage. Dit houdt in dat de parkeeraanbieders die het meeste worden geboekt via onze vergelijkingswebsite automatisch worden gerankt van 1 tot en met 3. En onder deze top 3 bevinden zich de overige parkeeraanbieders in willekeurige volgorde.
  • In de voorgaande versie kon u de verschillende parkeeraanbieders vergelijken tot en met 20 dagen. Wanneer u echter 20 dagen of langer op vakantie of zakenreis gaat kunt u niet zien welke parkeeraanbieder het goedkoopst is, of het hoogste op waardering scoort. In de nieuwe versie hebben wij 5 dagen toegevoegd. U kunt nu de verschillende parkeeraanbieders vergelijken tot en met 25 dagen.
  • In de nieuwe versie kunt u tevens meer informatie lezen over de verschillende parkeeraanbieders. Net als op de homepage is er een kaart toegevoegd. Op deze kaart kunt u wederom in één oogopslag zien waar de parkeeraanbieder is gevestigd ten opzichte van vliegveld Eindhoven.
  • Extra informatie is toegevoegd zoals een prijzentabel met daarin de prijzen van de meest geboekte dagen. U kunt in deze prijzentabel zien wat één dag, twee dagen, drie dagen, weekend, midweek, 1 week, 2 weken en 3 weken kost.
  • Welke verschillende service er wordt aangeboden door de parkeeraanbieder is voor u belangrijk om te weten. Daarom hebben wij in onze servicetabel staan of de parkeeraanbieder ook een wasservice, APK, overdekt parkeren, stofzuigen, valet parking, minder valide en/of sleutel bewaring aanbiedt.
  • Het tabblad “vergelijken” hebben wij ook onder handen genomen. Op onze vernieuwde website worden verschillende parkeeraanbieders overzichtelijker weergegeven.

 

Het is steeds lastiger om een juiste keuze te maken met de vele parkeeraanbieders rondom vliegveld Eindhoven. Wij proberen voor u deze keuze te vereenvoudigen en zijn daarom continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van onze website.