Geen boekingskosten


Betrouwbare aanbieders


Gegarandeerd de beste prijs

Voordelig parkeren bij Eindhoven Airport!

Geplaatst op 27 februari 2020

Met de meivakantie in het vooruitzicht en wellicht al plannen voor de zomervakantie is het de hoogste tijd om dingen te regelen voor je vakantie. Naast een vakantiebestemming, accommodatie en een vlucht zijn er nog veel meer dingen waar je rekening mee moet houden. Een van deze dingen is het regelen van een parkeerplaats. Parkos wil het je graag gemakkelijk en betaalbaar maken, en hebben een ruim aanbod geselecteerde en gecontroleerde parkeeraanbieders op de website Parkos.n​l,​ waar je al vanaf een paar euro per dag je auto kunt parkeren bij vele luchthavens, waaronder Eindhoven Airport. Gaat u bij Eindhoven Airport parkeren? Reserveer dan op tijd, het kan erg druk zijn in het hoogseizoen,​ zo bent u verzekerd van een parkeerplaats.

Waarom parkeren bij Eindhoven Airport?

Eindhoven Airport is groeiende en biedt steeds meer vluchten aan. De luchthaven is een populaire luchthaven bij vele reizigers om zijn kleinschaligheid en overzichtelijkheid ten opzichte van andere luchthavens. Om deze reden kiezen steeds meer reizigers voor Eindhoven Airport. 

Parkos heeft bij Eindhoven verschillende partners zitten die zowel shuttle services als valet services aanbieden. Wanneer je kiest voor shuttle parkeren, rijd je eerst naar het​ parkeerterrein van de parkeeraanbieder. Daar kan je de auto parkeren of zal je auto geparkeerd worden door een medewerker. Er zijn parkings beschikbaar die zowel sleutels meenemen als sleutels afgeven aanbieden, het is maar net wat jij zelf prettig vindt. De parkeeraanbieders beschikken over een shuttlebus en hebben chauffeurs in dienst die je vervolgens veilig afzetten bij de vertrekhal. Bij terugkomst word je weer door de shuttlebus van de aanbieder opgehaald en naar de auto gebracht. Daar kan je weer instappen en de reis naar huis hervatten.     

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij Eindhoven Airport?

Je hebt de keuze uit shuttle parkeren en valet parkeren.

Bij valet parkeren rijd je met de auto naar het vliegveld toe. Hier staat een chauffeur op je te wachten. Deze chauffeur zal je herkennen aan de auto en kenteken en zal je vervolgens benaderen. Je kunt alvast inchecken terwijl de chauffeur de auto parkeert op het parkeerterrein. Bij terugkomst staat je auto weer klaar voor de aankomsthal. Zo kan je na de landing direct de reis voortzetten. De exacte instructies ontvang je in de bevestigingsmail.

Een van de parkings die zowel shuttle service als valet service aanbiedt, is Park4You. Deze parking ligt op 1 minuut loopafstand van Eindhoven Airport. Bij shuttle parkeren kunt u de​ auto op het terrein parkeren. U dient de sleutels in te leveren bij Park4Yo​u ​om logistieke redenen. De sleutels worden veilig in een kluis bewaard. Omdat de parking op circa 100 meter afstand van de vertrekhal ligt, kunt u direct doorlopen naar de check-in om uw reis te vervolgen. Bij valet service kunt u op de dag van vertrek rechtstreeks naar de zogeheten Valet Bufferzone op de Freddy van Riemsdijkweg 11 rijden. De Valet Bufferzone ligt op ca. 100 meter van de vertrekhal. Op de Valet Bufferzone wordt u persoonlijk ontvangen door de medewerkers van Park4You. Een medewerker zal uw auto op een van de eigen parkeerterreinen parkeren. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar op de Valet Bufferzone.

Waarom bij Parkos? Alle aangesloten aanbieders zijn persoonlijk geïnspecteerd op veiligheid en faciliteiten. De meeste aanbieders bestaan al jaren en worden gemiddeld beoordeeld met een 8.5! En dat voor de scherpste prijs. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat.